1; Nick: Sandye
2; Class: Mage
3; Level: 80
4; Věk: 14 let, wow hraji přes 3 roky.
5; Spec: dmg
6; O postavě : Postavu hraji asi půl roku, koupil jsem jí na lvlu 40 a doxpil.
7; Mumble: To je snad samozřejmost, ne? Ano.. Mikrofon vlastním.
8; Talenty: Arcane (klasický PvE build 57/3/11)
9; Profese: Tailoring 420 (Teď dělám repku s Argent Crusade, takže budu dělat záplaty
), Alch. jen 100.. (U Alchemy přemýšlím o unlearn a vyskillit JWC)
10; Equip: EQ mám převážně z NAXXU, něco by se našlo i Heroe´s či Valorous. GS 3900. arsenal.twinstar.cz/character-sheet.xml?r=Deimos&n=Sandye (za tu chestku se opravdu stydím a pracuji na něčem lepším
)
11; Byvalá guilda: Ghosts of Brotherhood, důvod odchodu: malá aktivita, žádné raidy se nechodily. Když už se něco naplánovalo tak nebyli lidi a nešlo se nic.
12; Taktiky: 10/25 man raidy: Taktiky z NAXXU s přehledem, UD zatím moc ne (jak jsem psal výše, guilda byla spíše PvP). Samozřejmě mi nedělá problém otevřít Google a chvíli hledat.
14; Něco o mně: Jmenuji se Adam, bydlím v Kladně a chodím do 9. ročníku ZŠ. Než jsem přešel na Twinstar, hrál jsem na Narniasu (tbc), kde jsem vlastnil t4/t5 holy paladina. Nyní jsem zde a hledám pohodovou, ale zkušenou guildu na vysoké úrovni, která se nebojí těžkých raidů
. Na oplátku mohu nabídnout vysokou aktivitu, přizpůsobivost, ochotu pomáhat guildě a taky nějaké ty zkušenosti s WoW.