Gilmorka Admin
Poèet pøíspìvkù : 32 Join date : 14. 09. 11 Age : 35 Location : Ústecký kraj
| Předmět: Vzorová přihláška Sun Sep 18, 2011 2:14 pm | |
| FORMA PRIHLASKY : 1; Nick: 2; Class: 3; Level: 4; Věk: + jak dlouho hrajete wow 5; Spec: tank/heal/dmg 6; O postavě :jak dlouho hrajete za postavu 7; Mumble: Ano/ne (bez mumbl no chance), mikrofon vyhodou 8; Talenty: 9; Profese: 10; Equip: aspon minimálně naxx 25 EQ : (link na armory pište bez http i www!! asi takto: arsenal.twinstar.cz/character-sheet.xml?r=Phobos&n=Kralicek) 11; Byvalá guilda: jméno předchozích guild (důvod odchodu) 12; Taktiky: 10/25 man raidy: jaké znáte taktiky 13; Známosti v guildě: pokud znáte někoho z guildy tak je sem vypište 14; Něco o mně: Prostor pro vaši kreativitu, proč chcete do guildy "Immortal Souls"
Požadavky: 1. Být v pohodě a chovat se jako člověk!! 2. Být aktivní na raidech
Naposledy upravil Gilmorka dne Wed Sep 28, 2011 8:45 am, celkově upraveno 4 krát | |
|
sharpers
Poèet pøíspìvkù : 27 Join date : 18. 09. 11
| Předmět: Re: Vzorová přihláška Mon Sep 19, 2011 5:45 pm | |
| jen doplním, že přihláška o Vás mnohé vypovídá tak si dejte záležet Takže určitě to nědělejte tak, že skopčítě předlohu a jen doplníte ano, ne , ano ne, a pár čísel...zkuste používat trochu věty celé popř i rozvinuté at to o vás něco vypovídá, ty přihlášky mají nějaký svůj význam Vždy se dá napsat třeba místo ENG/Min, třeba že mám 450 eng + 450 min, s tim že mám nějaké rare plánky, já osobně třeba na repairboty. Dále se dá rozepsat znalost taktik, jestli znate třeba i Hard Mody, nějake zkušenosti z jiných serverů, třeba já bych tam dopsal že mám prochozené i Tocka a část ICC. atd atd, stačí zapojit mozek a trochu se snažit | |
|