Zdravim
kedze som videl par prihlasok tak sa budem snazit do najdetajnejsie sa opisat
1. Nick: Leviatan
2.Class: Pala
3. Lv: 80
4. Vek: mam 16 rokov a wow hram uz 5 - 6 rokov +-
5. Spec: Holy pala, PvP retri 4787 GS, mozem byt oboje ale na retri mam PvP .... ale nemam problem si zohnat eq
6. Postava: Tak za pala hram uz asi 2-3 rok dokopy a asi rok za Holy pala
7. Mumble samozrejmost ale preferujem TS , ale nemam problem ani s Mumble
8. Talenty: PvE Holy / PvP Retri
9. Proffky: Jwc / Min
10. EQ: EQ mam z naxxu 25 4140 GS a mam tam este Deadly Mace, budem sa snazit co najrychlejsie nabrat eq ---->
http://arsenal.twinstar.cz/character-sheet.xml?r=Deimos&n=Leviatan ked tam je PvP eq tak mi kludne napiste do hry nemam problem ukazat PvE
11. Predosla Guilda: Guildu sme mali ako 5 kamosi nudili sme sa a kamosi si hladali nejaku PvE tak som si zacal hladat aj ja, pred tim sme hrali na phobose
12. Taktiky: Ovladam VoA 10/25, Naxx 10/25, UD nebudem klamat ale asi iba tie zakladne ... Ignis,Razorscale,XT
ale zacinam si to postupne pozerat na nete alebo mi to v pohode staci iba vysvetlit ak by som mohol poprosit
13. Znamost v Guilde: Hmmm v guilde fakt nikoho nepoznam, ale rad sa zoznamim
14. Nieco o mne a preco chcem ist do guildy: Tak mam 16 rokov byvam v Novych Zamkoch, chodim na SPŠE odbor Elektrotechnika, rad sportujem, najviac casu travim vonku z priatelmi a + este doma pri wowku cas na wowko mavam
tak od Po - Pi od 14:30 do 23:00, a Sob - Ne od 12:00 do 0:00, najdem si cas na kazdeho , rad sa prisposobujem, do guildy chcem ist preto lebo som pocul ze tu je super kolektiv, aktivny hraci, chodenie UD ako 10 tak 25, a + vela dalsich ... Dakujem za vas cas
len doplnujem, je to moja main postava, a keby nieco kludne sa pitajte popripade si to doplnim