1; Nick: Diego
2; Class: Shaman
3; Level: 80
4;
Věk: jak dlouho hrajete wow Tak je mi 19 let wowko hraju už 6 let s drobnýma pauzama.
5;
Spec: Enha..mám i resto eq ale chci se věnovat pouze enha shamanovi do budoucna takže enha.
6;
O postavě : jak dlouho hrajete za postavu: tak za shamana hraju od začatku serveru , pak jsem přestal mit čas na PvE tak jsem hledal kvalitni PvP guildu a s partakem a kamošema sme se rohodli jit k Murlockum..kteři ale šli k alianci a jelikož já neměl dost
abych si postavu převedl tak jsem si koupil začatečniho shamana u aliku a toho už hodlam mit dokud nás smrt nerozdělí
7;
Mumble: Mumble mám ale je mne nejak špatně slyšet..jak už někteří z guildy mohli ochutnat
8;
Talenty: Enha PvP / Enha PvE
9;
Profese: Enchanting 410 skill // engineering 405 (asi zmenim na Jwc nebo něco jiného)
10;
Equip: mám z většiny pvp, doufám že to nebude až takovej problém
..budu se snažit co nejrychleji nabrat PvE eq . armory --> arsenal.twinstar.cz/character-sheet.xml?r=Deimos&n=Diego
11;
Byvalá guilda: ještě za hordu jsem byl v Guildě Source of Divinity A ze ktere jsem jak už jsem psal odešel kvuli nedostatku času, u aliku jsem pusibil v pvp guilde Murlocs go Rawrlgrlrgl , po čase se guilda začala rozpadat a ja zjistil že PvP guilda je zbytečná.
12;
Taktiky: Tak Naxx znám celej s přehledem. UD znám po Freyu, zbytek se budu snažit doučit z netu atd..
14;
Něco o mně: Tak jsem z Olomouce tady studuju na SŠP obor stavební provoz, rad po škole zaskočím do fitka , hrál jsem 11 let fotbal ted už jenom sedím doma na prdeli
po rozhovoru se Sofii bych řekl , že tahkle guilda ma super kolektiv a rád bych s touhle guildou chodil raidy i cokoliv ostatniho všeho druhu
Jinak nevím jestli tady byla kolonka s timhle dotazem ale Raidovat můžu přes tyden od 15:00 až třeba do Alelujah
přes víkend budu pryč v patek a sobotu , to jsem se svou holkou
díky, čus