Immortal Souls
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Immortal Souls

WoW Twinstar Deimos Guild

PříjemLatest imagesHledatRegistracePřihlášení

eydelady shadow priest - PŘIJAT

Goto down 
3 posters
AutorZpráva
Eydelady
Anonymní

eydelady shadow priest - PŘIJAT Empty
PříspěvekPředmět: eydelady shadow priest - PŘIJAT   eydelady shadow priest - PŘIJAT I_icon_minitimeTue Oct 04, 2011 3:32 pm

1; Nick:Eydelady
2; Class:Piest
3; Level:80
4; Věk: Je mi 18 a Wow asi 2 a pol roka
5; Spec: dmg
6; O postavě :Za priesta hram 2roky,vacsinou raidy chodim iba shadow,do pvp disco
7; Mumble: Mumble mam,aj mikrak mam
8; Talenty: Pve Shadow/Pvp Disco
9; Profese:herb+alch
10; Equip: aspon minimálně naxx 25 EQ : (link na armory pište bez http i www!! asi takto: arsenal.twinstar.cz/character-sheet.xml?r=Deimos&n=Eydelady , Vacsinou Naxx equip,aj na heal
11; Byvalá guilda: jméno předchozích guild : Crusaders of Light,kedze vacsina guildy presla na TBC tak sa tu na wotlku rozpadla.
12; Taktiky: 10/25 man raidy: jaké znáte taktiky: V naxxe poznam vsetky,EoE,OS tiez,UD-malo som ho bol (mal som slaby PC) ale inac zakladne veci ovladam z 10man.
13; Známosti v guildě:poznam iba silneho (xD)hunta Glorina(partak),rad spoznam novych ludi.
14; Něco o mně:volam sa miso,pochadzam z vychodu slovenka,robil som atletiku,na wow som skoro kazdy den online.Rad by som uz zacal chodit raidy lebo v mi poslednom case z toho Pvpckovania trochu sibe.Hladam pohodovu guildu kde sa mozem odreagovat od toho zleho sveta Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Lafi

Lafi

Poèet pøíspìvkù : 63

PříspěvekPředmět: Re: eydelady shadow priest - PŘIJAT   eydelady shadow priest - PŘIJAT I_icon_minitimeTue Oct 04, 2011 3:54 pm

No dle tabulky co se teď ještě bere jsem tam videl akorat holy/disco, ale musí si rozhodnout CL ... equip nemohu okouknout, pac si na armory v disco pvp zrovna.....
Návrat nahoru Goto down
sharpers

sharpers

Poèet pøíspìvkù : 27

PříspěvekPředmět: Re: eydelady shadow priest - PŘIJAT   eydelady shadow priest - PŘIJAT I_icon_minitimeTue Oct 04, 2011 5:17 pm

Pises ze si mel slaby pc na UD, uz je to lepsi ? moc nepotřebujeme dalšiho člověka co na hodirovi v ud25 má 3fps Very Happy

EQ sem zkoukl ve hře, tak i talenty + eq

za mě PRO

Naposledy upravil sharpers dne Tue Oct 04, 2011 5:38 pm, celkově upraveno 1 krát
Návrat nahoru Goto down
Lafi

Lafi

Poèet pøíspìvkù : 63

PříspěvekPředmět: Re: eydelady shadow priest - PŘIJAT   eydelady shadow priest - PŘIJAT I_icon_minitimeTue Oct 04, 2011 5:25 pm

Po rozmluvě s CL priestu jsem pro....
Návrat nahoru Goto down
Sofii

Sofii

Poèet pøíspìvkù : 22

PříspěvekPředmět: Re: eydelady shadow priest - PŘIJAT   eydelady shadow priest - PŘIJAT I_icon_minitimeTue Oct 04, 2011 7:54 pm

SH prejt by se hodil, takže za mě taky PRO
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: eydelady shadow priest - PŘIJAT   eydelady shadow priest - PŘIJAT I_icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

eydelady shadow priest - PŘIJAT
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» Azuluna prihlaska do guildy - PŘIJAT
» Shaman / cement - PŘIJAT
» kitekat mm hunter - PŘIJAT
» Mamrd - přihláška - PŘIJAT
» Warlock-demo/afli - PŘIJAT

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Immortal Souls :: Přihlášky-