| Přihláška paladin _retri/holy - NEPŘIJAT | |
|
|
Autor | Zpráva |
---|
RoxyZ Anonymní
| Předmět: Přihláška paladin _retri/holy - NEPŘIJAT Thu Sep 22, 2011 9:31 pm | |
| 1; Nick:Roxyz 2; Class:paladin 3; Level:80 4; Věk: + jak dlouho hrajete wow- je mi 20let zanedlouho 21, wow hraji již 5 let 5; Spec: tank/heal/dmg- jsem primarně dmg retri, ale opravdu mě to nebaví a velmi rád bych byl MAIN HOLY 6; O postavě :jak dlouho hrajete za postavu- za postavu hraji již od jejího expení 7; Mumble: Ano/ne (bez mumbl no chance), mikrofon vyhodou- mumble samozřejmě mám a mikrofon také 8; Talenty: 9; Profese:mining/jwl 10; Equip: stručně a jasně : 11; Byvalá guilda: jméno předchozích guild (důvod odchodu)- no guildu zatím nemám na tomto charu, měl jsem více charů a mnoho guild ale jelikož jsem vážně onemocněl a ležel 2 měsíce ve špitále tak sem dostal kick :/ 12; Taktiky: 10/25 man raidy: taktiky znám kompletně všechny ud 10/25 včetně HM modu na všechny bose :-) 13; Známosti v guildě: pokud znáte někoho z guildy tak je sem vypište- bohužel zatím nikoho neznám až na Gowa což je člověk jenž mi postl link vaše forum :-) 14; Něco o mně: Prostor pro vaši kreativitu, proč chcete do guildy "Immortal Souls" - příjdete mi jako dobře zaběhlá guilda z toho co jsem zjištoval :-) určitě fain kolektiv lidí a máte toho dost za sebou Edit by Gilmorka: odkaz na armory http://arsenal.twinstar.cz/character-sheet.xml?r=Deimos&n=Roxyz |
|
| |
Sofii
Poèet pøíspìvkù : 22 Join date : 18. 09. 11
| Předmět: Re: Přihláška paladin _retri/holy - NEPŘIJAT Thu Sep 22, 2011 9:37 pm | |
| Rád bych věděl, jestli je tohle jediná postava za kterou hraješ aktivně, protože alty nikomu equipovat nehodláme...doplň chybějící údaje a pak se uvidí. | |
|
| |
Roxyz Anonymní
| Předmět: Re. Thu Sep 22, 2011 9:39 pm | |
| je to nyní jediná postava za kterou hraji, druhou jsem prodal kamarádovi a třetí dal bratrovi :-) není to žádný alt a budu z něj bejvat online denodenně |
|
| |
Sofii
| Předmět: Re: Přihláška paladin _retri/holy - NEPŘIJAT Thu Sep 22, 2011 9:41 pm | |
| Tak ještě doplň ty údaje co ti chybí. | |
|
| |
Roxyz Anonymní
| Předmět: re. Thu Sep 22, 2011 9:46 pm | |
| Moc se omlouvam nejdou mi zde vlozit odkazy ni pres ctrl+v a ani pres link v nabídce nechápu kde je chyba :/ |
|
| |
Mikeey
Poèet pøíspìvkù : 32 Join date : 18. 09. 11
| Předmět: Re: Přihláška paladin _retri/holy - NEPŘIJAT Thu Sep 22, 2011 10:11 pm | |
| - Roxyz napsal:
- Moc se omlouvam nejdou mi zde vlozit odkazy ni pres ctrl+v a ani pres link v nabídce nechápu kde je chyba :/
hele tak když to nejde tak to popiš alpon jestli máš EQ z naxxu nebo ešte horší :-P pokud to sem napišeš a umíš dobře bufovat tak bych byl i Pro přijetí do guildy | |
|
| |
Gilmorka Admin
Poèet pøíspìvkù : 32 Join date : 14. 09. 11 Age : 35 Location : Ústecký kraj
| Předmět: Re: Přihláška paladin _retri/holy - NEPŘIJAT Thu Sep 22, 2011 10:16 pm | |
| - Roxyz napsal:
- Moc se omlouvam nejdou mi zde vlozit odkazy ni pres ctrl+v a ani pres link v nabídce nechápu kde je chyba :/
Chyba je v tom ze neregistrovaní uživatelé nemohou postovat linky a bohužel jinak to zatím nastavit nejde. V případě, že sem budeš chtít dát link piš ho prosím bez www a http (seznam.cz jako příklad). Link na armory ti tam doplním a trošku to tu promažu od zbytečných příspěvků. | |
|
| |
Roxyz Anonymní
| Předmět: Re. Fri Sep 23, 2011 7:44 am | |
| Tak EQ mám naxx 25 a zatím head z Uld :-) |
|
| |
Mikeey
| Předmět: Re: Přihláška paladin _retri/holy - NEPŘIJAT Fri Sep 23, 2011 10:45 am | |
| | |
|
| |
roxyz Anonymní
| Předmět: re. Fri Sep 23, 2011 11:29 am | |
| Krom hlavy z uld mam t8.5 legy t8,5 ruky a dal tunim ... a proc proti by mě zajímalo jestli se mohu zeptat
|
|
| |
Mikeey
| Předmět: Re: Přihláška paladin _retri/holy - NEPŘIJAT Fri Sep 23, 2011 11:30 am | |
| skus se zamyslet v tom naxu to je proste demence takoví lidi tu nechceme
| |
|
| |
Roxyz Anonymní
| Předmět: Re: Přihláška paladin _retri/holy - NEPŘIJAT Fri Sep 23, 2011 11:32 am | |
| A myslis si ze elader mne vzal z5 jen tak? Nemuzu za to ze si z nich dělám srandu... mimo jiné pokud ty souhlasis s tim že si někdo veme Shield z prvniho bose a pak i druhej z posledniho ... tak opravdu mezi lidi jako ty bych nechtěl :/ tak ti ten z prvniho asi dá a veme si z kela ne v čem je problém ? |
|
| |
Roxyz Anonymní
| Předmět: re. Fri Sep 23, 2011 11:37 am | |
| V tom ze kdyz si ho quipne na sebe tak uz to nikomu neda... v tom ...
|
|
| |
Javier
Poèet pøíspìvkù : 5 Join date : 18. 09. 11 Age : 31 Location : Praha / Ostrava (velmi casto)
| Předmět: Re: Přihláška paladin _retri/holy - NEPŘIJAT Fri Sep 23, 2011 12:21 pm | |
| Jsem PROTI ten naxx mi snim stacil...... :-) | |
|
| |
Sofii
| Předmět: Re: Přihláška paladin _retri/holy - NEPŘIJAT Fri Sep 23, 2011 3:26 pm | |
| | |
|
| |
Kratop
Poèet pøíspìvkù : 6 Join date : 18. 09. 11 Location : Jihlava - Big CITY
| Předmět: Re: Přihláška paladin _retri/holy - NEPŘIJAT Sun Oct 02, 2011 9:42 am | |
| - Mikeey napsal:
- skus se zamyslet v tom naxu to je proste demence takoví lidi tu nechceme
To že si officir, tě neopravňuje, abys psal jakékoliv příspěvky s vulgární tématikou. | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Přihláška paladin _retri/holy - NEPŘIJAT | |
| |
|
| |
| Přihláška paladin _retri/holy - NEPŘIJAT | |
|